marți, 21 februarie 2012

Concert de sufragerie@lumealuimomo

Fluturi albaștri - Concert de Sufragerie @Lumealuimomo 
Late Summer adica Patricia (voce, chitară), Marius (bass, voce, chitară), Vali (pian, clavietă), Alin (chitară) 

Te invitam la o seara intimă, cu povești de dragoste fără sirop, în care vom cânta printre invitați, servind din ceai si inimioare cu ciocolata și stând pe pernuțele moi din sufrageria Lumii lui Momo. Vrem să sărbătorim Dragostea într-un mod autentic împreună cu oameni frumoși care simt și trăiesc ca noi. Fluturii îi eliberăm noi, iar voi ii puteti păstra pentru persoana iubită.

Mulți ne întreabă ce cântăm....și de fiecare dată spunem că suntem undeva între indie, jazz. Cred că este genul de muzică pe care o asculți când vrei să zâmbești, să stai liniștit pe o pernuță colorată sau să dansezi cu ochii inchiși. E ca atunci când ești in tren și vrei sa auzi ceva și nu stii ce... iar peisajele încep să se transforme în note muzicale spunând povești despre locuri si oameni. E genul de muzică pe care o traiești pur și simplu la un ceai cald într-o duminica însorită. 

Sambata 25 Februarie 2012, ora 21.00 Adresa: Str. Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (zona stirbei voda/berzei) Rezervari la lumealuimomo@gmail.com, 0723.565.113, in limita a 25 de locuri disponibile. Intrare: 25 lei/persoana (ceai & cookies incluse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu