luni, 19 martie 2012

Incursiune in lumea fascinanta a dansului

Atelier de balet pentru baieti si fete
cu Carmen Ene, balerina Opera Nationala Bucuresti

Asa cum va anuntam zilele trecute Lumea lui MOMO, continua calatoria sa prin lumea firescului, a imaginatiei, a jocului, a libertatii de sine, a creativitatii, a explorarii...pe taramul dansului. al Baletului. Avand abilitatea de a  transpune privitorul într-o poveste, într-o altă lume.
Caci atunci cand vorbele si culorile nu mai pot atinge, intervine dansul. Actiunea. 

Si totusi de ce Balet? 
  • da gratie vietii -  miscarea inseamna libertate de actiune, creativitate...
  • ajuti corpul sa se dezvolte armonios, sa aibe o tinuta impecabila si sa capeti atentie distributiva 
  • inveti sa apreciezi muzica, sa ii patrunzi magia, sa iti exprimi frumusetea interioara doar prin limbajul trupului
  • e visul oricarei fetite (devenita apoi femeie) sa simta ca poate pluti sau zbura prin dans, sa se exprime prin miscari si nu prin cuvinte, sa poata visa cu ochii deschisi - pentru ca a cuceri o fata prin dans, este una dintre cele mai indraznete visuri ale unei fete, de aceea e important ca un baiat sa stie cum sa se miste, sa se concentreze, sa capete atentie distributiva, sa simta vibratia si ritmul.
  • a cuceri o fata prin dans, este unul dintre cele mai indraznete ganduri, de aceea e important ca un baiat sa stie cum sa se miste, sa capete eleganta si prestanta, sa se concentreze, sa simta vibratia si ritmul 
Rigurozitate, geometrie, simetrie, perfectiune, seriozitate, pasiune, munca, daruire, dorinta, frumusete, intr-un cuvant  BALET. PLIE, PAS DE BOURRE,CHASE



Cu toate ca nu ne propunem un "antrenament de performanta" ne vom bucura foarte tare sa descoperim mici talente, pe care le vom incuraja si sprijini sa-si duca mai departe pasiunea cu munca si daruire. 



Va asteptam cu drag sa ne treceti pragul, sambata 24 martie incepand cu ora 11.00, 12.00 daca copilul are peste 3 ani (se accepta si varste mai mici doar in cazuri speciale) si mai ales are atractie fata de dans. Va propunem o prima sedinta (45 minute) in care va avea posibilitatea sa incerce daca ii place - atmosfera, de Carmen, muzica, miscarea -  si abia dupa sa alegeti tipul de abonament potrivit. Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com si costa 20 lei de copil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu