luni, 23 aprilie 2012

Atelier de pictura, desen si colaj pentru juniori

Marti 24 aprilie 2012, ora 17.30 
cu Adela Edu, artist plastic 

Picturalizam maine copii? De vremea insorita-i iesim in parc cu Adela, sa observam natura..si sa o transpunem pe hartie. Ne intalnim la 17.30. In Atelier. La Lumea lui MOMO.






Nu. Nu ne propunem sa devenim artisti. Si nici nu cautam talente. Dar ne bucuram daca prin pictura stimulam reactivarea și dezvoltarea imaginației, a creativității, a spontaneității. Pornim de la premisa că în copilărie toate aceste calități ale spiritului sunt vii și încă neinhibate. Pictura este un ”antrenament” al sufletului și al minții, un joc amuzant și grav totodată, o cale de cunoaștere și de autocunoaștere, o călătorie în care totul este posibil. 


Provocarile pe care Adela le propune  vor atinge tematici diverse vise, mituri și povești însă și teme de observație a mediului în care trăim, a unor fragmente din natură...Temele vor fi adaptate pe parcurs la aptitudinile și interesele participanților. Vom explora pictura în tempera, pastelul, colajul, acuarela, pe diverse suporturi. Vom  experimentul tehnic, inventivitatea și spiritul ludic. Totodată, vom povesti câte ceva despre artiști importanți din diverse perioade istorice și vom putea să le comentăm lucrările. 


Grupe de varsta 5 ani - 12 ani Structura atelierului: 4 întâlniri pe luna (una pe săptămână) Durata sedintei: 90 minute, In fiecare Marti de la ora 17.30 la 19:o0 Inscrierile se fac in limita a 10 locuri disponibile, la lumealuimomo@gmail.com Pret modul: 190 lei/luna/materiale incluse (plata se poate face integral la prima sedinta) . Pentru cel de-al doilea modul se aplica o reducere de 5%, iar de la al treilea modul in sus 10% reducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu