joi, 5 aprilie 2012

Ateliere de Pasti pentru mici si mari poznasi

Sambata 7 aprilie

 I. Oua pictate, de manute decorate pentru masa de Pasti cu trupa de inaintasi (2-4 ani) in frunte cu Viorica (orele 10.00, 11.15)

Ciuliti urechiusele bine, mamici si copilasi, numai maine nu e Pasti !!! Masa e de pregatit, casa e de primenit..iar oaspetii de omenit!! Strachinile cu grau pus la incoltit sunt nerabdatoare sa ajunga pe mesele voastre. Mira are grija sa le tina la fereastra si in fiecare zi sa le zambeasca, cu apa proaspata sa le ude..si cu glasu-i sa le cante. :-))) Mai cu rima, mai cu vers...ne punem sambata pe treaba? Ouale sa le pictam, strachina sa o gatam! Aduceti 3 oua crude (din care ati scos continutul prin gaurirea capetelor) pe care sa le pictam si decoram cu imaginatia si indemanarea fiecaruia. Cine nu se incumeta cu ouale crude, suntem pregatiti cu oua din polistiren si bineinteles cu tepuse pentru fixare, multa culoare..si indemanare. 


II. Puisori, fluturasi, oua de Pasti.... din panze, fetru, ate, nasturi intruchipam ce doar cu gandul noi visam! (5-10 ani) trupa de cutezatori si Mesteri Povestitori (orele 11.30) 


Din materiale fermecate taiem, decupam si coasem asa cum ne lasa imaginatia..un personaj, un prieten..pe care am vrea sa il asezam in Cosul Bucuriei. Daca raman si parintii cu noi, ce-ar zice sa mestereasca un suport de lumanare, vesel si colorat, tocmai bun la decorat! Poate o floare visatoare, un fluture poznas, un puisor mintenas..si multe oua de Pasti. Vom crea un mic colt de primavara pe masuta noastra cu ajutorul manutelor si ne vom relaxa intr-o atmosfera placuta. Astfel, copii, parinti vor ajuta impreuna la impodobirea mesei de sarbatoare folosindu-si imaginatia. Asteptam cat mai multe ajutoare de seama! Durata ateliere: 60 minute 

Pret: 45 lei sedinta 10.00 (2 -2,5 ani) 11.15 (3-4 ani) 11.30 ( 5-10 ani) Parintele este incurajat sa ramana alaturi de copil si sa lucreze impreuna. Nu se percepe un cost suplimentar. Toate obiectele se iau acasa. Inscrieri la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu