joi, 2 august 2012

Primele fotografii din concursul foto..Povesti din Vacanta

Lumea lui MOMO este plina de prieteni..si nu poate decat sa ne bucure, sa ne faca inimile mai saltarete decat sunt! Si pentru ca deja au sosit primele fotografii de vacanta, ne grabim sa le postam pe blog si pe facebook spre incantarea dar si votarea voastra! Intre timp noi lucram de zor cu spor la un blog dedicat acestor povesti din vacanta dar si al unui regulament astfel incat sa fie cat se poate de serioasa treaba noastra!. Pana atunci iata ce a sosit de la
Diana MANEA, doar ca fotografiile nu au venit tzop-tzop singure, ci insotite de o povestioara..caci cine stie, poate va vor incanta locurile e unde a zabovit Diana in aceasta vara si veti dori si voi :-)

"Taormina m-a fermecat din prima clipa. Este un orasel pitoresc, situat pe un deal la 200 de m deasupra marii. Suspendat intre stanci si mare, te intampina peisaje de o frumusete unica prin splendoarea culorilor si mai ales a vegetatiei bogate; in completare poti admira vulcanul Edna care domina orizontul.

Te poti plimba pe stradutele inguste, marginite de cladiri vechi, te poti lasa cuprins de spiritul sicilian savurand nelipsita inghetata si urmarind localnicii de la o micuta taverna umbroasa. Poti urca multe trepte pana la cetate si asculta concertul live al lui Sting, in timp ce admiri oraselul care ti se intinde la picioare.

Poti lenevi pe plaja sau vizita superba rezervatie naturala Isola Bella, o bijuterie in miniatura care pluteste in dreptul coastei. Orice alegi sa faci, magia locului ti se va impregna in suflet, si cu siguranta vei dori sa te intorci."


 
Taormina este un orasel de pe coasta de est a Siciliei (Italia) - este o atractie turistica renumita inca din sec al XIX lea, cu plaje largi la Marea Ionica. Apa marii este deosebit de calda, cu un continut ridicat de sare.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu