vineri, 7 septembrie 2012

Jocul cu lumina, jocul cu emotia. Atelier (recreativ) de fotografie pentru copii

Copiii iubesc camera foto, se hlizesc in fata ei, uneori se ascund strengareste..sau o butoneaza pe furis atunci cand nu ii vad parintii. Si cand se intampla sa priveasca prin lentila aparatului foto, lumea lor devine si mai fascinanta si total diferita de a noastra. Copiii simt fotografia. Percep imaginea cu multa sensibilitate. Intr-un fel unic. Specific doar lor. 

De aceea cu cat reusesti sa iti expui copilul mai devreme unor noi abilitati, cu atat mai mult il ajuti sa isi croiasca drumul in viata catre ceea ce iubeste sau chiar catre o pasiune, un talent.

Lumea lui MOMO va propune un Atelier de fotografie, pornind de la activitatea de baza a copilului – jocul – incurajandu-l astfel sa se exprime liber si sa descopere lumea prin ochii lor, ajutati de lentila aparatului foto. Incepem cu elementele de bază ale fotografiei digitale și manuire ale aparatului de fotografiat si continuam cu elemente de compozitie, culori, lumina si dinamica fotografiei. Vom lucra atat in interior cat si in exterior (fiind foarte aproape deparcul Cismigiu) - instruind creativ ochii copilului de a imagina „minunile” care il inconjoara și insufletindu-i puterea de auto-exprimare de a suprinde momente de viata, peisaje, portrete. Activitatile din cadrul atelierului vor stimula cognitia, creativitatea, imaginatia, indemanarea, indrazneala, articularea gandurilor si sentimentelor, interactiunea si autocunoasterea. Fara sa ignoram un aspect foarte important: caracterul distractiv al actiunii de fotografiere. 

Start Atelier: Joi 4 octombrie 2012

Coordonate:
Atelierul cuprinde 8 sedinte, dureaza 2 ore si au loc saptamanal. Dupa prima ora copiii au o pauza de 15 minute, timp in care pot servi un ceai de fructe din partea casei.
In fiecare joi de la ora 17.30 la 19.30 ne intalnim in Lumea lui MOMO
Natalia Iarmenco, fotograf este facilitatorul acestui atelier

Ce aveti nevoie 
o camera digitala de tip compact/DSLR pe care copilul sa o poata manevra usor
un USB pentru descarcarea si pastrarea fotografiilor

Cui se adreseaza
copiilor cu varste intre 6-14 ani

Cost atelier: 400 lei/copil (8 intalniri) - plata se poate face in 2 transe astfel: 200 de lei la inscriere, 200 de lei la a 4 a sedinta.

Inscriere: prin email la lumealuimomo@gmail.com si achitarea taxei de inscriere (200 lei), pana la data de 3 octombrie 2012 in limita locurilor disponibile. Numar maxim 10 copii. Pentru sustinerea atelierului este nevoie de minim 5 participanti. Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51, sau prin transfer bancar la RO10INGB0000999903147605, deschis la ING Romania. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel 0723565113.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu