miercuri, 23 ianuarie 2013

Atelier de creativitate si joaca pentru mamici, tatici si pui mici de 2,3 si 4 anisori


Atelier de creativitate si joaca pentru mamici, tatici si pui mici de 2,3 si 4 anisori
Ce culori are iarna? 
Sambata 26 ianuarie 2013, ora 10.30 
cu Vio (Viorica Pintilie)



E iarna acum. Chiar daca vremea de afara ne pacaleste, mai avem ceva pana apar primele semne de primavara Ce culori are iarna? Rosu si albastru, si alb, si... mai mult albastru. Si ce culori ar mai fi? Cum arata cerul iarna atunci cand soarele apune? Roz si purpuriu..

Sambata aceasta vom face tablouase multicolore pe care le vom lipi pe geam..lumina de afara va intra in casa colorat si ne va umple de bucurie. Hai la un atelier de decupat, lipit, colorat si bucurat! Ptiuu, fericire intr-un picior!


PS. Vio, cantam si un cantecel cu iarna?


Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati din vreme participarea la acest atelier la lumealuimomo@gmail.com. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 13.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor. Durata 60 minute. Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii nu platesc. Ceai cald si ionatan romanesc oferite cu drag din partea casei. Plata se poate face cash la sediul nostru din Str. Grigore Cobalcescu nr 51.

Pentru cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier, iata care sunt variantele:
180 lei - 4 intrari (abonament valabil 2 luni)
320 lei - 8 intrari (abonament valabil 3 luni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu