vineri, 8 martie 2013

Atelier de Parinti cu Urania Cremene


28, 29 si 30 MARTIE
PARENTING EFICIENT SI ECHILIBRAT
CURS INTENSIV DE PARENTING 
oferit de Parent's Masterclass,  by Urania Cremene la Lumea lui MOMO.


Sunt parintele tau si imi pasa. Imi pasa cine esti, ce simti si ce iti doresti sa devii. Te iubesc neconditionat si te sustin in alegerile tale. Vreau sa te cunosc mai bine, vreau sa evoluez odata cu tine, sa pasesti in viata ta cu incredere oferindu-ti sprijinul de care ai nevoie. Vreau sa invat de la tine, vreau sa invat sa ma joc din nou, sa privesc viata cu optimism si bucurie, cu toleranta, intelegere si acceptare, vreau sa te incurajez sa te exprimi liber, asumandu-mi si eu libertatea mea. Vreau sa cresc ca sa te pot creste!

Copiii vin la pachet cu iubirea, insa meseria de parinte se invata. E un proces care incepe in prima zi, se reinnoieste pe parcurs si nu se opreste niciodata. 

Si pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea intrebarilor si cautarilor tale, te invitam  la Cursul de parenting numarul 1 în lume, licenţiat în România de Parent’s Tooshop SUA, oferit de Parents Masterclass by Urania Cremene la Lumea lui MOMO. Iti oferim un plan de parenting eficient si echilibrat, care îţi va reduce frustrarea, îţi va oferi răbdare şi încredere astfel incat vei obtine cooperare, nu obedienta din partea copilului tau.

Metotodologia oferita de Parents Masterclass combina cercetari stiintifice, cunostinte stravechi si valori familiale, know-how de leadership si coaching alaturi de metode ale unor experti de talie mondiala, astfel incat acesta sa ofera parintilor:

- un plan universal de parenting care satisface nevoile individuale ale fiecarei situatii, parinte, copil si familie
- si care permite parintelui sa-si exprime stilul personal unic

96% dintre participanti au spus ca au invatat lucruri valoroase, 100% ar recomanda cursul si altora!!


Ce iti oferim fata de alte proiecte similare? Preventia problemelor comportamentale, Disciplina, Imbunatatirea relatiilor in familie, Stress management si un Pachet complet de solutii care se pot aplica imediat si cu rezultate vizibile pe moment.

In plus:

•  Vei creste increderea de sine, atat a copilului, cat si a ta, ceea ce creste motivatia interna de a face lucruri.
• Vei obtine cooperarea copilului, fara testari, mite, bonusuri sau jocuri de putere Iti vei putea invata copilul sa devinda independent si responsabil, renuntand treptat la control Iti vei putea invata copilul sa-si rezolve singur problemele si sa ia decizii responsabile, fara sa fii nevoit sa-l salvezi de fiecare data
• Te va ajuta, pe tine si pe copilul tau, sa fiti calmi in fata situatiilor dificile, fara crize si trantit usi.
• Vei sti sa comunici asertiv despre valorile tale, reguli, asteptari si ingrijorari, fara a tine prelegeri, fara a ameninta sau a da vina pe altii, astfel incat copiii sa-ti asculte si sa-ti respecte nevoile
• Vei intelege ce se afla in spatele comportamentelor negative, cum sa le previi si cum sa le rezolvi, in functie de situatie.
• Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplina, fara a pedepsi. • Vei creste sentimentul de “Impreuna” in cadrul familiei tale, unde fiecare va sti care-i este rolul Iti vei imbunatati consistenta si abilitatea de a recunoaste sfaturile gresite pe care le primesti.

"Workshopurile Uraniei sunt pline de umor si extrem de relaxante. Nu am discutat despre concepte de parenting in general  ceea ce am experimentat la alt curs de parenting, ci am invatat practic ce sa facem si ce sa spunem in situatii specifice. Am recomdandat acest workshop tuturor celor pe care-i cunosc si care au copii. De cand am fost la acest workshop, am rezolvat o problema foarte spinoasa pentru mine si familia mea: somnul copilului meu de 3 ani." Multumesc! Gabriela Iliescu, manager de Resurse Umane, mama a unui baietel de 3 ani

PACHETUL DE CURS INCLUDE : 
un program adaptat nevoilor voastre pe parcursul a 3 zile: 
joi de la 17.00-21.00
vineri de la 9.00-16.00
sambata 9.00-13.00
Manualul de 450 pagini format A4, care a stat la baza cursului 
2 ore de consiliere parentala unu-la-unu in 3 luni de la terminarea cursului 
cafea, ceai, apa & cookies si masa de pranza
un voucher cu 10% reducere la urmatorul workshop pe care il puteti face cadou oricui doriti
50% reducere pentru al doilea parinte inscris, bona sau bunic/bunica

COSTURI SI PLATA Plata integrala in limita locurilor disponibile 750 Ron pentru inscrieri pana pe 15 martie,  850 Ron pentru inscrieri pana la 22 martie si 900 Ron pentru inscrieri pana pe 28 martie.

PLATA IN RATE
Plateste 400 de lei inscriere pana pe 28 martie si cate 300 de lei/luna in aprilie si mai. Al doilea parinte/bunica/bona 50% reducere din costul total.

OFERTA SPECIALA PENTRU CLIENTII Lumea lui MOMO: 800 de lei indiferent de data de inscriere, cu optiunea de plata in 2 rate dupa cum urmeaza: 400 de lei la inscriere si cate 200 de lei/luna in aprilie si mai.

Plata se face cash la sediul Lumea lui MOMO din Strada Cobalcescu nr. 51 sau prin transfer bancar in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele dumneavoastra si cursul pentru care va inscrieti.

Contacteaza-ne la lumealuimomo@gmail.com, tel 0723.565.113 pentru a stabili cum este cel mai convenabil pentru tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu