marți, 30 aprilie 2013

10% reducere pentru toate inscrierile pana pe 20 MAI

Un NOU atelier, din 23 mai 2013, de la 18.00 la 19.30

Casa care zburat pe fereastra
Atelier de Arhitectura Creativa pentru copii intre 6 si 13 ani
cu Oana Coarfa - Arhitect

A fost odata: o fetita care locuia intr-o camera mare. Si-a adunat jucariile si a vazut ca ea cu patutul, dulapul, masa ar incapea intr-o camera mai mica. Apoi si-a imaginat ca ar incapea intr-o camera si mai mica daca ar oferi cateva jucarii altor copii. Cum v-ati simti in ea? Apoi o camera si mai mica in mijlocul ei? Cum se vede lumina de acolo?

sau:
A fost odata: o mierla pe care un baietel o admira pentru ca ea se trezea devreme, sa pregatea, apoi incepea sa cante vesela. Ar fi vrut sa inteleaga ce spunea cand canta, dar se multumea si ca pasarea era vesela si optimista. Pentru ca isi dorea sa o auda cat mai des, baietelul s-a gandit sa ii faca o casuta langa camera lui. Pentru ca si el avea camera lui, si mierla putea sa aiba camera ei. 


Dincolo de profesia pe care și-ar alege-o mai târziu, copiii au nevoie întâi de toate sa exploreze lumea înconjurătoare prin joacăƒ, folosindu-și imaginația și creativitatea, dar si curiozitatea.

Așa s-a născut și atelierul de arhitectura creativa din Lumea lui MOMO, un atelier unde fiecare copil este încurajat sa priveascăƒ cu atenție lumea, sa o descopere și săƒ se bucure de ea cu toate simțurile.

Fără constrângeri, copiii ajung să cunoască în mod natural informații despre lumini, umbre, culori, forme, materiale, structuri, scarăƒ și proporții, despre clăƒdiri și orașe, despre relația dintre spațiul construit și cel natural.

În plus, Casa care a zburat pe fereastra din Lumea lui MOMO este un alt atelier unde copiii își pot dezvoltă inteligență emoțională, comunicarea interactivă, gândirea logică, dar și o mai bună cunoaștere de sine. In plus dobandesc informatii de baza din arhitectura, lucru care ii va ajuta in dezvoltarea lor personala, dar mai ales isi vor imbunatati relatia cu mediul inconjurator

Ce facem?
masuram, decupam si lasam lumina sa intre
invatam despre spatiul interior si spatiul exterior
desenam mobilierul vazut de sus
vom construi case din carton pe care le vom aseza in gradini
vom cunoaste culorile si vom experimenta starile pe care ni le produc 
ne imprietenim cu diverse materiale de constructie si aflam cum se folosesc
invatam despre lumina, texturi si suprafete
facem macheta unui oras, cu strazi, case, parcuri din materiale reciclate
vom afla ca lumea este mai larga decat casele noastre, invatand despre generozitate si spatiul personal

OFERTA SPECIALA PANA pe 13 MAI!!! plateste 350 lei in loc de 400 de lei pentru 6 saptamani de atelier (o sedinta saptamanala).10% reducere pentru frati. Incepand cu data de 1 mai pretul atelierului costa 400 lei (incluzand materiale + tutorial)
Durata unei sedinte: 90 de minute

Informatii utile Pentru inceperea atelierului este necesar sa existe minim de 5 participanti inscrisi. Participarea la atelier se face pe baza de inscriere prealabila la lumealuimomo@gmail.com si achitarea integrala sau a unui avans de 50% din contravaloarea atelierului, cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa.  

Modalitatea de plata Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta CASH, la sediul Lumea lui MOMO (Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1) sau in cont RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA, mentionind numele atelierului ales.



Retragerea participării   În cazul în care nu mai puteți participa la cursul la care v-ați înscris, returnarea taxei de curs se poate face dacă retragerea este anunțată cel tîrziu cu 3 zile înainte de începere, din care se va scădea comisionul bancar, în cazul în care ați făcut plată în contul bancar.  În cazul în care retragerea se face după începerea cursului, suma nu mai poate fi rambursată. Puteți opta însă, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ați înscris, să fie direcționată ca avans pentru un alt atelier, însă maxim până la prima ședință a atelierului. Suma nu poate fi returnată după începerea cursului avînd în vedere că atelierele sunt începute în funcție de numărul de persoane înscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate. În cazul în care ați achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decât în condițiile enumerate mai sus.

Datele personale  Acestea (e-mail și telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea în ceea ce privește cursul sau evenimentul la care v-ați înscris (anunțare începere, anunțare amînare).Adresa de mail pe care ne-ați comunicat-o poate fi utilizată și pentru anunțarea prin newsletter a evenimentelor și atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO.  În cazul în care nu doriți să primiți newsletter-ul lunar sau anunțul unui nou curs sau eveniment, va rugăm să ne menționați în emailul de înscriere Lumea lui MOMO, își rezervă dreptul de a face fotografii în timpul atelierelor și a le utiliza în canalele sale de comunicare.     
Detalii la telefon: 0723.565.113


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu