miercuri, 10 aprilie 2013

Atelierele de Pasti pentru Mici si Mari Poznasi

Dragi prieteni,

Chiar daca primavara se joaca cu noi, si se ascunde ba dupa un nor, ba dupa un fir de aer rece, ba se intrece cu ploaia si vanticelul racoros, noi tot ne bucuram de ziua mai lunga si timpul generos de joaca, de copacii infloriti, de brandusele colorate, de lalele, narcise si zambile, dar si de verdeturile si salatele care ne umplu de energie, rosu in obraji si multa buna dispozitie.

Si, cum cei mai multi dintre noi au inceput deja pegatirile pentru Sarbatoare de Paste, un moment prielnic sa mai invatam ceva, sa fim mai luminosi si generosi, sa daruim zambete si bucurie celor din jur, sa fim intelegatori,  sa petrecem mai mult timp cu copiii nostri.

Din 13  si pana pe 28 aprilie, casuta colorata si vesela a lui MOMO va fi impreuna cu voi sa:  

punem grau la incoltit in strachini de lut, sa facem lampioane colorate pentru a aduce Lumina in noaptea de Pasti in casele noastre, sa facem flori din hartie de matase sau decoratiuni pentru masa de Paste, sa pictam si sa decoram oua, poate chiar sa sadim flori in ghivece si sa invatam sa facem cozonac rulat ca in ardeal, cu nuca si mac..hmm, ce buun!!

13 aprilie - mesterim lampioane colorate 
20 aprilie - punem grau la incoltit in strachini de lut si modelam si pictam fluturasi din pasta kera
27 aprilie - pictam oua pe care le asezam in strachinile cu grau incoltit
28 aprilie - invatam sa facem cozonac ardelenesc rulat, impreuna cu Mira & Suzana

..dar si alte evenimente surpriza, pe care vi le dam de veste catinel, catinel. Si iata primul nostru atelier din seria poznasilor :-)


Sambata 13 aprilie
De la ora 10:00 si 11.30 (varsta 2-5 ani) - LOCURI disponibile doar pt ora 11.30
Atelierele de Pasti pentru mici si mari poznasi
Mesterim lampioane colorate de hartie pentru Lumina Sfanta
cu Viorica Pintilie


Fiecare zi ne aduce si mai aproape de zilele de sarbatoare si credem ca pregatirile ne aduc cele mai colorate bucurii. Incepe curatenia de primavara, se schimba hainele din dulapuri, apar verdeturi proaspete in cosul de legume, petrecem mai mai mult timp afara prin parcuri si gradini...iar la Lumea lui MOMO, incep Atelierele de Pasti pentru mici si mari poznasi.

Sambata aceasta, ne vom struni sa mesterim lampioane de hartie, tocmai bune de adus lumina sfanta in Noaptea de Inviere, iar apoi pastrate, in casa ca o candela. Vom folosi picturile pe ud de sambata trecuta, hartie cerata, foarfeci si lipici..si neaparat sa aduceti cu voi o cutie goala de la branza topita, fara ea ne va fi foarte greu sa realizam pe deplin lampionul.

In timp ce mami si tati sunt concentrati sa il termine, eu voi face un copacel din popcorn..ha ha, cine s-ar fi gandit!! Nu va spunem mai multe, sa nu va stricam bucuria!!

Asadar, in Lumea lui MOMO totul este posibil. 
Lumea devine culoare si forma prinde viaţă. 
Materialele incep sa vorbeasca, sa se miste. 
Astfel tot ce avem nevoie sunt niste mânuţe dibace, imaginaţie şi poftă de joacă cât cuprinde, căci jocul este o componentă esenţială în dezvoltarea creativităţii. 
Cat de mare sa fie copacelul? Si ce culoare? 
Sa zambeasca la soare, sa priveasc la mare? 

Durata: 60 minute
Locuri disponibile: 8 pentru fiecare grupa:
Cost atelier: 50 lei (adult+copil) sau 45 de lei x 3 pentru cei care isi doresc sa participe la toate cele 3 ateliere de Pasti.
Copiii sunt intotdeauna insotiti si cei mari lucreaza si se dedica temei in aceeasi masura in care se implica si copilul. O lectie pentru doi, o lectie de neuitat!
Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmai.com in limita locurilor disponibile
10% reducere pentru frati!
Urmariti programul nostru zilnic si inscrieti-va din timp acolo unde va place! Lumea lui MOMO are libera trecere la imaginatie, joc si voie buna!! Detalii la telefon: 0734.397.375

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu