miercuri, 8 mai 2013

Am trecut deja la Maneca Scurta!! Iar Improvestea odata cu noi


Sambata 11 mai, de la 11.00 (5-7 ani) si 12.30 (8-12 ani)
Improvestea - Atelier de inventat povesti cu uneltele jocului si improvizatiei de teatru
cu Razvan Ropotan (actor & regizor)

Am trecut deja la Maneca Scurta!! Inclusiv Improvestea! Ultimul modul al Atelierului de improvizatie de teatru doar acum la un pret special de vara!! Copii de 5, 6, 7 si chiar 11 ani va invitam sa finalizam impreuna primul volum al carticelei - Povesti Spuse de Copii - care va aparea in toamna in vitrinele librariilor!! Fii autorul primei carti scrise si ilustrate de copii!!!

Ce va propunem? 
PATRU intalniri saptamanale de atelier (cate o intalnire saptamanala de 75 minute) in care copiii se vor juca, vor invata, si bineinteles ca vor improviza propriile povesti. Secondati de Razvan Ropotan (actor profesionist si trainer de teatru pentru copii si adolescenti din 2009), copiii vor crea ei insisi o poveste unica, cu ocazia fiecarui atelier cate o poveste unica, irepetabila si fermecatoare de la ei inspiratie, ca o echipa unita. Copiii vor fi provocati sa decida impreuna asupra povestii, personajelor, intamplarilor si sa gaseasca solutii la situatii provocatoare.

Iar faptul ca se vor implica total in acest proiect, ca vor lucra in grup este o experienta de crestere si maturizare emotionala. Improvestea - tratează de timiditate și corectează limbajul, îmbunătățind enorm comunicarea cu ceilalți puști, dar și cu cei mari, insa dincolo de toate aceste beneficii copiii vostri : 
  • isi vor dezvolta gandirea creativa si interactiunea spontana intr-o situatie imaginara
  • vor fi capabili in situatii obisnuite de viata sa caute mai multe solutii la o problema ce-i preocupa
  • vor accepta mai usor situatiile noi si neprevazute
  • isi vor exersa exprimarea libera si asertiva a propriilor idei
  • isi vor depasi blocajele relationale penru a se alatura grupului
  • vor capata incredere in ei si se vor simti valorosi
  • vor primi cadou la final o carticica in care vor fi scrie toate cele 6 povesti create pe parcursul atelierului
Cum ne vom juca si improviza?


Dacă sunt provocati la joc și poveste, copiii nu numai că o fac fără niciun plictis, ci dimpotrivă e un prilej bogat pentru ei de joacă, veselie și creativitate. Iar joaca este primul pas catre cunoastere, catre invatare.
  • Ne organizam in doua grupe de varsta 5-7 ani ani si 8-12 ani
  • Venim la Lumea lui MOMO in fiecare zi sambata de la ora 11.00 si respectiv ora 12.30 (daca se vor forma 2 grupe)
  • Primim la finalul atelierului toate povestioarele create, legate in prima carte pe care o vor scrie impreua cu alti copii, precum si un set de fotografii din timpul jocului si improvizatiei
Costuri:
Oferta speciala pentru ultimile 4 sedinte din acest sezon: 150 de lei!! (va ofera si cartea de povesti inclusa + setul de fotografii).  Detalii la telefon: 0723.565.113


Improvestea este un proiect Lumea lui MOMO nascut din fascinatia noastra de oameni mari fata de imaginatia fara margini a copiiilor.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu