joi, 11 iulie 2013

Ateliere de creativitate si joaca pentru copii si parinti la Gradina Verona Carturesti



Sâmbăta 13 iulie, 10.30-12.30 
Bucatarasi de vacanţă (atelier de gătit) 
Gătim delicii uşoare de vară: bomboane raw din seminţe şi fructe 
Gradina Verona Carturesti

Bucatarasii de Vacanta striga adunareaaa!!! Sambata de la 10.30 ne adunam cu mari si mici in Gradina Verona Carturesti sa gatim fara foc! Ce ziceti de niste bomboane delicioase din nuci, migdale, stafide si curmale, miere si nuca de cocos, asezonate cu fulgi de ovaz si pudra de roscove! Invatam reteta impreuna si apoi ne infruptam pe saturate! Avem locuri limitate, inscrie-te din vreme la lumealuimomo@gmai.com. Cost 50 lei/copil (parintii au acces gratuit)



Duminica 14 iulie ora 10.30 – 12.30 
Să ne construim instrumente muzicale artizanale
Gradina Verona Carturesti 

Hai sa transformam duminica aceasta  intr-o simfonie sau chiar o petrecere...ne strangem pe la 10.30 trecute fix in minunata gradina a Carturestilor din Str. Pictor Verona, si impreuna cu Andreea Stefan sau inventam instrumente muzicale cat mai originale! Sa vezi mai apoi cum ne punem pe cantat si chiar dansat! Cateva locuri ar mai fi..dar noi zicem sa va rezervati din vreme. lumealuimomo@gmail.com (nu avem limita la varsta si imaginatie). Cost 50 de lei/copil (parintii au acces gratuit)


Atelierele sunt recomandate copiilor de la 3 la 10 ani, însă ne bucuram sa ii intampinam si pe cei mai mici, doar împreună cu părinţii sau bunicii lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu