duminică, 6 octombrie 2013

WEEKENDUL VIITOR PLECAM LA MUNTE CU PRIETENII

MAREA BOSTANEALA

De diminetile proaspete in care roua ingreuna firele de iarba, in cele in care scoteam nasucurile sa ne vada primul zvac de soare, de dupa amiezile umbroase in care susoteam nazdravanii si ne racoream cu adierile salcamilor..dar mai ales de serile, unde intotdeauna impreuna, adunam povesti. Si pentru ca ne place sa fim, noi ne gandim sa respiram in fiecare zi, vacanta, adica sa traim bucuria de a darui si a primi, de a invata prin joaca, de a ne face prieteni buni, dar mai ales de a creste impreuna. Iar Familia noastra de prieteni creste odata cu voi. 

Astfel ce credeti ca vom face noi in weekendul 11-13 octombrie? Plecam la munte, intr-o mini tabara de weekend sa ne bucuram de culorile toamnei si de toate darurile ei. Si nu singuri, alaturi de 10 familii si multi copii. 

Unde? 
la Cheia de Brasov (la 146 de km de Bucuresti, pe drumul Ploiesti- Valeni de Munte), la Pensiunea Mara. Cea mai faina pensiune a locului (dupa parerea noastra), cu o gazda strasnica, mereu calda, primitoate si cu un zambet natural, care gateste divin din produse locale. Are beciul doldora cu dulceturi din fructe de padure adunate de pe Muntele Rosu, zacusti coapte in curte pe pirostrii cu ulei presat la rece, muraturi (fara sare iodata), sucuri naturale fara zahar si cate si mai cate.  Prin curtea ei trece paraul Cheia si un deal mare chiar langa casa ei, ne asteapta sa-l cucerim in voie. Camerele Pensiunii Mara sunt rustice, dar curate si calde, decorate cu multe obiecte adunate de prin calatoriile Marei prin lume. Camerele au baie proprie, paturi duble, incalzire centrala si tot confortul unei pensiuni de 3 margarete. Avem o sala de mese incapatoare pusa la dispozitie doar pentru noi, o curte mare si dichisit aranjata in care vom sta ziua si seara la ars vreascuri si povesti, si chioscuri din loc in loc daca avem noroc de soare sa mancam la pranz afara. 

Ce facem?

Va propunem sa ne dam intalnire la Cheia, vineri 11 octombrie la ora 16.00 (de preferat) si sa parasim “tabara” duminica, 13 octombrie, dupa amiaza. In acest timp, ne vom juca in familie dar si separat, vom face drumetii pe munte, vom sculpta bostani si ii vom transforma in lampioane, vom face foc si vom gati la ceaun si vom avea o Petrecerea  Costumata a Bostaneilor si Bostanicilor..si vom intinde multe placinte aburinde cu bostan, nuci si scortisoara si...  dar cum nu va putem dezvalui toate secretele, va punem rabdarea la incercare -).

In mare parte programul nostru este cam asa:

Vineri 11 octombrie - sosirea ora 16.00 (ideal ar fi sa putem ajunge toti pe lumina)..intampinare (gustare), preluarea camerelor, cina, focul de tabara, povestea de seara si ce o mai urma dupa :-) 

Sambata 12 oct - micul dejun - drumetie si jocuri de familie - pranz - ateliere de sculptat dovleci si figurine din castane/coronite/decoratiuni, de toamna atelier de turtite si placinte, hora etc. - cina - petrecerea (aici inca nu dezvaluim surpriza)  

Duminica 13 octombrie - micul dejun - jocuri de familie/ateliere de creativitate/drumetie daca vremea ne permite - pranz - program liber... intoarcerea acasa.

Locuri disponibile: pentru 10 familii 

Pret familie cu 1 copil - 900 lei 
Pret familie cu 2 copii - 1000 lei 

Pretul include doar: cazare, gustare sosire, 2 cine, 2 pranzuri, 2 mic dejunuri, jocuri, activitati, materiale pentru ateliere, organizare petrecere, 3 trainer MOMO, foc de tabara, drumetii. 

Mai avem doar 2 locuri disponibile, pentru detalii si inscrieri lumealuimomo@gmail.com, tel 0723.565.113. Plata se efectueaza integral in avans.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu