miercuri, 13 noiembrie 2013

Conferinţele de parenting Urania Cremene acum si în Constanta

Urania Cremene
După Bucureşti, Braşov şi Ploieşti, vine rândul şi Constantei! 


Sâmbăta 16 noiembrie 2013, la ora 11.00, părinţii din Constanta sunt invitaţi la un eveniment excepţional de parenting "Cum sa-i cresti stima de sine", marca Urania Cremene şi Lumea lui MOMO, în parteneriat cu BB Center, Spitalul Iris şi Forte Life. Conferinţa face parte dintr-un program de educaţie parentală, extins la nivel naţional şi al cărui motto este „Vreau să cresc, să te pot creşte”. 

Acest eveniment a fost gândit de BB Center pentru publicul din Constanta, ca răspuns la nevoile şi căutările părinţilor, de a fi sprijiniţi în creşterea armonioasă a copiilor lor. Astfel, BB Center a invitat-o pe Urania Cremene, singurul expert în parenting certificat în România pe metoda Parent’s Toolshop, Master Trainer şi Coach, mama a unui băieţel de 3 ani şi jumătate. 

„A fi părinte este un proces care începe în prima zi de viață, se reînnoiește pe parcurs și nu se oprește niciodată. Ceea ce aduc eu în sălile de curs sau conferinţe este unic: experienţa mea de a facilita seminarii şi cursuri, şi o metodologie internațională care a dovedit prin numeroase studii că funcţionează - nu doar experienţa mea de trainer, mamă sau ale cărţilor citite de mine„ a declarat Urania Cremene 

Tema conferinţei din 16 noiembrie, este stima de sine, considerat a fi, cel mai important ingredient pentru reuşita în viaţă. Încrederea în forţele proprii, certitudinea valorii personale reprezintă diferenţa între excelentă şi mediocritate, intre satisfacţie fata de viaţă şi continuă frustrare. Iar părinţii, sunt direct responsabili de creşterea stimei de sine a copiilor lor.

Dar cum reuşesc părinţii acest lucru, fără să-şi lăude copilul, fără să-l urce pe podium, să-i pună coroniţa sau fără să-i recompenseze doar succesul? Prin participarea la această conferinţă, părinţii au ocazia să afle care este diferenţa între stima de sine, imagine de sine şi mândrie egocentrică. Să înţeleagă care sunt rădăcinile motivaţiei interne şi beneficiile acesteia. Să îşi facă o idee clară despre cum şcoala şi societatea încurajează la copil motivaţia externă. Sau de ce top performerii au încredere în ei şi care le sunt convingerile. În plus vor primi şi tehnicile pentru a creşte stima de sine.

Evenimentul se adresează în egală măsura părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, celor care au deja copii preadolescenţi şi adolescenţi, şi nu în ultimul rând bunicilor, bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe. 

"Lumea lui MOMO, partenerul programului de educaţie parentală „Vreau să cresc, să te pot creşte”, prin misiunea şi valorile promovate, îşi asuma alături de Urania Cremene rolul de susţinător al dezvoltării şi creşterii armonioase. Şi rămânem deschişi, oricăror părinţi care simt să ni se alăture, pentru evolua împreună şi ne creşte copiii cu iubire, respect, afecţiune şi autenticitate.” a declarat Mirela Loghin, Fondator Lumea lui MOMO 

Conferinţele Uraniei Cremene se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est. 

TOŢI părinţii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei Cremene, au spus că punerea în aplicare a cunoştinţelor dobândite a avut un impact evident în modificarea comportamentului copilului/copiilor lor şi în îmbunătăţirea relaţiei părinte-copil. 

Partenerii locali ai conferintei: Spitalul Privat Isis, Forte Life, BB Center Persoana de contact: Liliana Tudose ţel. 0746587456 0721486957 Înscrierile la conferinţă se fac pe bază de confirmare, iar ridicare invitaţiilor se va desfăşura la sediul BB Center, str. Negru Voda nr. 5, etaj 1, ap. 3, vis-a-vis de Hoţ el Ibis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu