luni, 7 aprilie 2014

Ce mai pregatim pentru masa de Pasti sau Atelier de Gatit Vegge Creativ cu Mira

Dragii prieteni,

De multa vreme va fac promisiunea de a relua intalnirile  de gatit si socializare si stiu ca nu doar voua v-au lipsit :-). Si pentru ca pentru cei mai multi dintre noi in curand vine Pastele, doresc sa va invit chiar in Saptamana Mare, Marti 15 aprilie ora 18.00 in bucataria mea unde vom explora impreuna bogatia verdelui din gradina, vom combina sanatos dar si gustos spanacul, urzica, loboda, leurda crude. In plus va voi impartasi reteta mea de drob vegetarian (vegan) la mare concurenta cu orice reteta traditionala.

Si musai sa coacem si o lipie cu rozmarin stropita cu ulei de masline presat la rece.

Asa ca menul de marti seara arata cam asa, asezonat cu multe discutii despre valorile nutritive ale alimentelor naturale si felul in care ele ne hranesc mintea, corpul si chiar sufletul.

Green crunchy salad cu quinoa si seminte germinate (raw wegan)
Pate de spanac cu rodie
Drob de paste (ingrediente surpriza)

La final, din bucatarie, vom trece in sufragerie, unde vom servi masa impreuna, bucurandu-ne de o seara in care am mai invatat fiecare de la fiecare, dar mai ales de a fi impreuna! Si da, fiecare va pleca cu reteta acasa :-)

Va astept cu drag, cu pofta si voie buna
Mira

ps. Costul atelierului este de 70 lei/persoana (2 ore, apa si ceai din partea casei) participarea este doar pe baza de inscriere la lumealuimomo@gmail.com. locuri limitate!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu