marți, 16 septembrie 2014

Si tu poti sa pictezi! Si tu poti sa iubesti o culoare! Ce culoare esti?

Atelier de dezvoltare personala si creativitate prin pictura, colaj si desen
sub indrumarea artistului plastic Ana Maistru.
Incepem Marti 14 octombrie 2014, ora 18.00
pentru copii intre 4 si 7 ani


 A picta si a desena sunt probabil primele “indeletniciri artistice" ale copilului din primii ani de viata, copilul aratandu-ne ceea ce simte in interiorul si respectiv in exteriorul sau. Hartia de desen devine o lume fantastica care se naste prin simpla adaugare a unei pete de culoare sau trasare a unei linii. 

Copiii iubesc desenul. Copiii iubesc culorile. Copiii iubesc povestile. Iubesc lumina. Si aici nu e vorba de talent. Ci de creativitate, imaginatie, comunicare – stimulate in primul rand prin joaca, dar si de alte abilitati pe care copiii si le pot dezvolta prin pictura si desen: perceptia vizuala, reprezentarea obiectelor din jurul lor, coordonarea motorie, increderea de sine, atentia la detalii si exprimarea emotiilor. 

Chiar asa vedem noi pictura? 
 plecam de la punct si linie, facem o baie de culoare si ne jucam cu lumea formelor. 


Ce facem la atelier?
Plecam de la punct si linie, facem o baie de culoare si ne jucam cu lumea formelor. Prin explorare si cu ajutorul tehnicilor de pictura si desen copiii vor invata: 

  • sa-si exprime emoțiile prin culoare 
  • sa-si exteriorizeze propriile sentimente prin forme 
  • sa devina comunicativi si sociabili 
  • sa isi dezvolte atat comunicarea verbala cat si non verbala 
  • sa intareasca stima de sine 
  • sa-si exerseze observația și sa-si dezvolte imaginația prin lucrări aplicate. 
  • sa dobandeasca informatii de baza din pictura 
  • sa invete culorile si cum se le foloseasca in amestecuri de nuante, umbre si lumini
  • sa descopere cum sa isi exerseze mai tarziu pasiunea si poate chiar talentul.
  • sa cunoasca si sa experimenteze desenul si pictura pe diferite suporturi

Si cum printre copii se gasesc mereu pasionati de arta in orice chip si sub orice forma, am adaugat si 2 lectii inedite: colaj si modelaj. Iar la final, promitem copiilor o surpriza subacvatica, racoroasa si albastra despre o lume vesela si jucausa. 

Povestea continua cu pictura pe piatra, lemn, sticla, mucava, explorarea lumii culorilor si a formelor, dezvoltarea abilitatilor, va avertizam ca acesta nu e decat inceputul. Modulul II isi propune sa dezvolte baza cunostiintelor acumulate in modulul I, insa cu accentul pe stimularea expresivitatii, dezvoltarii personale si orientarea in spatiul inconjurator prin intermediul artei. 

Cand, unde, cum si cat?
Atelierul este structurat in 2 module a cate 6 intalniri fiecare, 1 sedinta pe saptamana 
Durata sedinta: 60 minute, in fiecare marti de la 18.00
Grupa maxima de 10 copii 
Pret modul: 290 lei/modul/6 sedinte (ceai si apa plata oferite din partea casei)

*La finalul fiecarui modul, parintii primesc informatii despre evolutia copilului si nivelul lui de implicare, precum si setul complet de desenele si lucrari realizate in timpul cursului.
**Copiii vor primi sortulete de protectie atunci cand vor lucra cu lut, culoare sau apa. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior

Inscrie-te aici:
lumealuimomo@gmail.com
detalii: 0723.565.113

*Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila  si achitarea unui minim de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile.

Modalitatea de plata: 
Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta cash la sediul Lumea lui MOMO, din : Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales.

Returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tirziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati facut plata in contul bancar. 

In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris, sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, insa maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avind in vedere ca atelierele sint incepute in functie de numarul de persoane inscrise iar locurile pentru fiecare atelier sint limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50% acesta nu mai poate fi recuperat, decat in conditiile enumerate mai sus. 

* Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare aminare – Adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO, isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si a le utiliza in canalele sale de comunicare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu