miercuri, 12 noiembrie 2014

Povestea Piticului Mili si a stelutelor sale din turta dulce mesterite de copii

Atelierele Familiei MOMO 2 in 1,  turta dulce vegana si spectacol de teatru de masa
Sambata 15 noiembrie 2014, ora 11.00
cu Ella Oarcea si Mira Loghin


In casuta noastra vesela si colorata soseste Piticul Mili cu ale sale povesti magice de toamna, dar mai ales cu o reteta delicioasa de turta dulce.

Caci vremea zgribulita de afara, bruma care se aseaza pe crengile dezgolite ale copacilor, pasarile care nu mai canta, animalele care isi cauta barloguri calduroase, intunericul care cade mult mai devreme- toate acestea ne anunta ca natura se pregateste pentru odihna. Piticii, aceste fiinte mistice ale padurii raman sa duca stelute de lumina la interiorul pamantului, punandu-le usor la radacinile copacilor si ale plantelor.

Va invitam dragi parinti si copii sa luati parte la un eveniment special de familie, in care vom invata o delicioasa reteta de turta dulce cu aromata cu vanilie, scortisoara si cuisoare si pudrata cu multe iubire izvorand din mainile voastre. Vom modela stelute din aluat fraged si in timp ce se coc vom asculta si urmari impreuna un spectacol de teatru de masa avandu-l ca personaj principal pe Piticul Mili.

La final vom gusta si ne vom bucura impreuna de rodul muncii noastre si vom imparti intre noi, in semn de recunostinta, bucatele dulci pe care le-am pregatit.

Nota: aluatul va contine faina integrala, unt de cocos, fructe si seminte uscate, sirop de artar, vanilie, scortisoara si cuisoare.

Durata: 90 minute. 
Costuri participare: 1 copil (parintele gratuit) - 60 lei, pentru al doilea copil din aceasi familie, se achita o taxa suplimentara de 30 de lei. 

Costurile includ atelierul de turta dulce, reteta si spectacolul de teatru de masa. Inscrierile se fac doar la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113. 
Avem un numar de 15 locuri disponibile, si cum atelierul necesita pregatiri pentru fiecare persoana inscrisa, in caz de anulare, va rugam sa ne anuntati cu cel putin 24 de ore inainte (telefonic sau email) sa putem oferi locul unui alt participant. 

Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO din str. Grigore Cobalcescu nr. 51, ET 1, Sector 1 Bucuresti (Zona parcul cismigiu/berzei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu