marți, 2 decembrie 2014

Casuta si ciubotele lui Mos Nicolae..modelate si pictate

Sambata 6 decembrie, ora 11.00
Atelier de creativitate, povesti si joaca pentru pitici cu mamici
Grupa de varsta 2-3 ani
cu Andreea Stefan



Cati dintre noi nu ne-am intrebat sau imaginat de unde vine Mos Nicolae, unde sta, unde doarme..si cum arata casuta lui? Si in picioare ce poarte, ciobote rosii, ciobotele negre sau verzi cu picatele albastre? Iar toiagul pe care il poarta in mana, e la fel de batran ca el? Si cum reuseste sa ajunga la fiecare copil in parte si sa-l lase bunatatile mult asteptate?

Atatea intrebari, si tot atatea povesti imaginate...asa ca nu intamplator am pregatit o poveste despre Mos Nicolae, pe care Andreea abia asteapta sa v-o spuna pe soptite, ca mai apoi sa modeleze in coca, impreuna cu voi, tot ce ati ascultat. 

Spre final veti decora impreuna casutele si ciubotele gata pregatite, pentru a le lua acasa si a le agata in bradul vostru de Craciun.

Si niciun copilas nu va pleca acasa, pana nu isi va lua din soseta mare atarnata la fereastra bunatatile de iarna lasa-te de Mos Nicolae in noaptea de 5 decembrie.

Participarea la acest atelier se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com, detalii la telefon 0723.565.113

Numarul de locuri disponibile este pentru 8 copii + 8 mamici sau tatici, iar pretul este de 50 lei/copil (parintele nu plateste)

Va asteptam cu drag, in casuta noastra vesela si calda din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1 Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu