sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Tum Pa Tum Tum Pa / TciTci Tum Tum … Atelier de percutie, muzica si ritm pentru copii intre 6-12 ani

incepem sambata 17 ianuarie ora 11.00
prima sedinta GRATUITA

Atelier de percutie..muzica si ritm 
Tum Pa Tum Tum Pa / TciTci Tum Tum … 
Trainer: Robert Neagoe - actor

Si povestea vietii incepe sa prinda contur pe ritmul unei muzici stiute doar de copiii care o creeaza atunci cand bat din palme, pocnesc din degete, se lovesc peste inima sau pasesc. Caci pasesc cu gratie peste visele lor care tocmai se nasc din bucuria fara margini a copilariei. 

Pentru aceasta iarna geroasa MOMO va propune un atelier de muzica si descoperire a propriului corp prin miscare si ritm. Muzica insotita de miscare dezvolta creativitatea, memoria, coordonarea, increderea, atentia la sine si la ceilalti, concentrarea, rabdarea pentru a-i asculta pe ceilalti si a-si astepta randul, capacitatea ritmica, inteligenta emotionala si … comunicarea “universala”. 

Pentru ca muzica este un limbaj universal care patrunde direct in suflet. Altfel spus, in cadrul atelierelor de percutie corporala copiii vor explora tot ceea ce propriul corp sonor poate oferi, toate efectele sonore posibile… binee – nu chiar toaate ;) si isi vor dezvolta capacitatea ritmica de care au nevoie in orice situatie. Mai mult decat atat, ei vor face muzica folosindu-se de cel mai la indemana instrument muzical: corpul. 

Explorand prin joc liber ritmurile produse de corp si sunetele pe care le putem obtine din natura copiii vor intelege mult mai bine muzica. Astfel, exercitiile de percutie corporala ii vor ajuta sa invete cu mai multa usurinta sa cante la orice instrument de muzica isi doresc. Tum Pa Tum Tum Pa / TciTci Tum Tum … asa pot parcurge copiii o experienta muzicala inedita menita sa ii faca sa isi compuna propria muzica in armonie cu sunetele naturii. 

Trainer: Robert Neagoe este actor, a absolvit masteratul in arta actorului la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” Bucuresti, in anul 2012. Membru fondator al Asociatíei culturale EDUCART – al carei obiectiv este de a dezvolta functia educativa a artei prin ateliere si spectacole. A participat la numeroase workshop-uri de teatru, miscare si vorbire, dezvoltandu-si constant abilitatile si luand cunostinta de noile metode in actorie si dans. Robert este si pedagog la Scoala Libera Waldorf (programul afterschool), unde a avut sansa sa afle mai multe despre etapele de dezvoltare sanatoasa ale copilului, prin experienta directa dar si prin participarea la workshopuri de pregatire pentru invatatori. 

Cand, unde, cum si cat? 
Atelierul este structurat in 2 module a cate 6 intalniri fiecare, 1 sedinta pe saptamana. 
Durata sedinta: 60 minute, in fiecare sambata de la 11.00. 
Grupa maxima de 10 copii cu varste intre 6-12 ani. 
Pret modul: 290 lei/modul/6 sedinte (ceai si apa plata oferite din partea casei)
PRIMA SEDINTA ESTE GRATUITA 

*La finalul fiecarui modul, parintii primesc informatii despre evolutia copilului si nivelul lui de implicare, precum si inregistrari video cu o parte din exercitiile realizate in timpul cursului. I

Inscrie-te aici: lumealuimomo@gmail.com detalii: 0723.565.113 


 *Participarea la curs se face doar pe baza de inscriere prealabila si achitarea unui minim de 50% din contravaloarea atelierului cu cel putin 3 zile inainte de data de incepere, in limita locurilor disponibile. Modalitatea de plata: Plata cursurilor se efectueaza in avans si poate fi facuta cash la sediul Lumea lui MOMO din: Str. Grigore Cobalcescu Nr. 51, Et.1, (zona Cismigiu/Berzei) sau in contul RO10INGB0000999903147605 deschis la ING ROMANIA pentru LUMEA LUI MOMO S.R.L., mentionind numele atelierului ales. Returnarea taxei de curs se poate face daca retragerea este anuntata cel tarziu cu 3 zile inainte de incepere, din care se va scadea comisionul bancar in cazul in care ati efectuat plata in contul bancar. In cazul in care retragerea are loc dupa inceperea cursului, suma nu mai poate fi rambursata. Puteti opta, insa, ca 50% din valoarea atelierului pentru care v-ati inscris sa fie directionata ca avans pentru un alt atelier, maxim pana la prima sedinta a atelierului. Suma nu poate fi returnata dupa inceperea cursului avand in vedere ca atelierele sunt incepute in functie de numarul de persoane inscrise, iar locurile pentru fiecare atelier sunt limitate. In cazul in care ati achitat doar avansul de 50%, acesta poate fi recuperat numai in conditiile enumerate mai sus. 

* Datele personale (e-mail si telefon) sunt folosite doar pentru comunicarea in ceea ce priveste cursul sau evenimentul la care v-ati inscris (anuntare incepere, anuntare amanare – adresa de mail pe care ne-ati comunicat-o poate fi utilizata si pentru anuntarea prin newsletter a evenimentelor si atelierelor care au loc la Lumea lui MOMO. In cazul in care nu doriti sa primiti newsletter-ul lunar sau anuntul unui nou curs sau eveniment, va rugam sa ne mentionati in emailul de inscriere. Lumea lui MOMO isi rezerva dreptul de a face fotografii in timpul atelierelor si de a le utiliza in canalele sale de comunicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu