luni, 26 ianuarie 2015

Ziua in care a fugit somnul, de Victoria Patrascu

Sambata 31 ianuarie, ora 11.00
Movieplex Plaza 
un spectacol de teatru interactiv pentru copii care nu vor sa doarma :-) 
oferit de Teatru la Cinema si Momolino 


 "Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana, eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre." 

Va asteptam la Teatrul la Cinema sa ne bucuram impreuna de spectacolul "Ziua in care a fugit somnul" o dramatizare Lumea lui MOMO si Momolino dupa cartea Victoriei Patrascu, in regia Antoanetei Zaharia, cea care semneaza adaptarea textului si muzica. Din distributie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu. Durata spectacol: 45 de minute. 

Spectacolul s-a nascut in Lumea lui MOMO, in urma unor seri de lectura unde povestea Victoriei Patrascu a fost deliciul copiilor, si nu o data i-am surprins pe mici somnorosi cautandu-l pe Mos Ene. 

Si speram sa nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai frumoase si educative povesti, pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor, caci firul povestii e plin de imaginatie si intamplari cu sens! 

Covrigei fermecati din traista Mamei Canapeaua pentru toti piticii!!!! Biletele se pot cumpăra online de pe website-ul www.teatrulacinema.ro, cu sprijinul www.cinemagia.ro. 

Preţul biletelor achiziţionate online prin www.teatrulacinema.ro şi www.cinemagia.ro este de 29 de lei. Copiii, elevii şi studenţii beneficiază de un tarif preferenţial de 19 lei.

Oferta speciala doar pentru acest spectacol: la un bilet cumparat, primiti unul gratuit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu