marți, 3 februarie 2015

Atelier de creat papusi imaginate de copii

Sambata 7 februarie, ora 11.30
grupa de varsta 4-10 ani 
instructor: Oana Bernecher 
AVEM DOAR 4 LOCURI DISPONIBILE!

În cadrul atelierului „Casa Păpuşilor”, inceput in urma cu 2 saptamani, avem o sesiune speciala in care vom crea-confectiona papusi, o familie sau câţiva prieteni asa cum si le imagineaza fiecare. Copiii sunt invitati sa isi faca singuri desenul pe hartie al papusii (poate fi la fel de bine si un animal/figurina), vor scotocii prin cutiile cu nasturi, panglici, ate, panze colorate, inflorate, indungate sau chiar imbulinate, avand sansa sa creeze exact ceea ce isi imagineaza. 

Prin aceasta activitate copiii isi vor dezvolta creativitatea si increderea de sine, dar mai ales isi vor crea jucaria asa cum o simt, o doresc, o viseaza, jucaria pentru care nu se va gasi nicicand un corespondent de pe raft care sa o egaleze. 

Va asteptam cu drag sa va alaturati grupului si avem doar 4 locuri disponibile. 
Cost atelier: 50 lei/copil (parintele participa gratuit) 
Ceai cald si apa plata din partea casei Locurile se ocupa in ordinea inscrierii, iar taxa se plateste cash inainte de inceperea atelierului, la sediul Lumea lui MOMO. Cei care nu mai pot participa la atelier sunt rugati sa ne anunte cel mai tarziu vineri seara, prin email sau sms la numarul afisat. Pe viitor ne va fi foarte dificil sa prioritizam o inscriere care nu a fost onorata sau anulata a priori. 
Detalii contact: lumealuimomo@gmail.com. 0723.565.113 
Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din Strada Grigore Cobalcescu nr. 51, et 1, sector 1, Bucuresti. Durata sedinta : 70 de minute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu