luni, 2 februarie 2015

Ziua in care fugit Somnul - o poveste de adormit parintii si de trezit copiii

Clubul Taranului (Muzeul National al Taranului Roman) 
Duminica 8 februarie ora 12.00
grupa de varsta 2-8 ani


"Ce-ar fi daca intr-o buna zi, Somnul ar pleca definitiv? Si cum ar fi daca ne-am putea juca la nesfarsit, zi si noapte? Ana, eroina povesti noastre si-a pus aceasta nastrusnica dorinta chiar de ziua ei, cand implinea 4 ani. Iar ceea ce a urmat a fost dincolo de asteptarile noastre." 

Cati parinti obositi si nemultumiti nu cunoastem, atunci cand copii lor nu vor sa doarma si pace? Si cate metode, staturi sau leacuri fanteziste n-a incercat fiecare? Exista insa o cheie, pe care o puteti afla chiar din povestea care ne-a inspirat,

Bine, bine dar cum arata Somnul? Are culoare si stare de om mare? Aaa ti se face Somn numai cand iti apare, cu pletele lui din flori de mac, tei si verbina si trupul bine captusit in haina lui de plapuma mirosind a dulap umbros. Important este sa apara..

autor Victoria Patrascu 
regia Antoanetei Zaharia, 
cu Antoaneta Zaharia, Ioana Flora si Mihaela Velicu. 
Durata spectacol: 45 de minute. 

Si nu exageram cu nimic, cand spunem ca este una dintre cele mai inocente si educative povesti pentru copiii fara de varsta si deopotriva pentru parintii si bunicii lor, caci firul intamplarii e plin de imaginatie si surprize! 

Ceai fermecat si covrigei din traista Mamei Canapeaua pentru toti piticii!!!! 
Bilet intrare: 25 lei/persoană, cel de-ai doilea parinte are gratuitate. Copiii pana in 3 ani, tinuti in brate de parinti nu platesc bilet. Gratuitatile nu se cumuleaza si se acorda o singura data. Biletele s-au pus in vanzare la casieria Lumea lui MOMO, in reteaua Eventim (Librariile Carturesti si Humanitas) sau www.iabilet.ro . Detalii la telefon: 0723.565.113.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu