luni, 9 februarie 2015

Concert Extraordinar si Spectacol de Teatru pentru copii

Duminica 15 februarie ora 12.00
Clubul Taranului (in incinta Muzeului National al Taranului Roman, Intrarea Monetariei)

Trupa Tigru de Foc de la RockSchool (copii 7-9 ani) invitata speciala sa concerteze  in finalul spectacolului "Aventurile lui Hermann"

adaptarea romanului lui Michael Ende
 „Lungul drum catre Santa Cruz”, 

cu Antoaneta  Zaharia (actrita a Teatrului Odeon) si Clara Flores (actrita a Teatrului Toma Caragiu din Ploiesti)

adaptare si regie Antoaneta Zaharia 
productie Lumea lui MOMO/ MOMOLINO

E clar Hermann nu mai vrea la scoala!! Si totusi intr-o zi mohorata de luni, Hermann o porneste catre scoala. Si cand te gandesti ca ar fi atatea feluri in care si-ar putea petrece frumosii si pretiosii ani ai copilariei, in loc sa-si piarda vremea cu atata invatatura! Si, la urma urmelor, ce rost ar mai avea sa ramana acasa ori sa se mai duca la scoala, doua locuri unde nimeni nu pare sa se sinchiseasca si sa aiba nevoie de el, unde nimeni nu se arata destul de intelept in a-i pretui talentele cu totul si cu totul deosebite...insa lucrurile din mintea  lui iau cu totul si cu totul o alta intorsatura in realitate!

Va invitam copii, parinti, bunci si matusici, sa traim, pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara... sa descoperim ploaia, focul si comorile ascunse, sa ne ferim de monstrii rasariti din pamant, sa ne luptam cu un sarpe mare la circ si multe altele... Haideti sa aflam de ce apa sta in nori si de ce curge in jos, si de ce cadem daca sarim de pe un bloc, si de ce putem vedea cum pamantul se crapa ca o coaja de pepene sub picioarele noastre chiar daca in realitate nu se intampla nimic... 

La spectacol se va rade mult, vom canta impreuna ..si sa nu va mire mire daca copiii vostri va vor trage de mana sa le cumparati carti si sa le cititi inainte de culcare... sau chiar sa inceapa sa le citeasca ei... 

Biletele la acest eveniment se pot achizitiona altfel:
- online: www.iabilet si www.eventim.ro si in reteaua lor de magazine partenere - Carturesti, Humanitas, Vodafone
- inainte de spectacol in limita locurilor ramase libere la Clubul Taranului
- rezervarile se pot face la lumealuimomo@gmail.com nu inainte de 12 februarie. Detalii la tel: 0723.565.113

Copiii pana in 3 ani tinuti in brate beneficiaza de gratuitate. Al doilea parinte are gratuitate. Atentie reducerile nu se cumuleaza!
Pret bilet adult/copil : 25 lei

Trupa Tigru de Foc canta compozitii proprii si este coordonata de coordonata de Nicoleta Neagu (Dekadens)

Dragos Iosef – voce 
Are 7 ani si, desi canta cu vocea in trupa, studiaza tobe la RockSchool, cu Nicoleta Neagu (Dekadens) si Nunu Racris (Hara, Tessa) 

Aleca Zarcu claviaturi, voce Are 7 ani si studiaza claviaturile, cu Alin Maghiar, zis si Antonel. Are un frate mai mare, Radu, chitarist in trupa Rock Incorporation, care studiaza, si el, cu Maris ‘Neureaux’ Bob (Bere Gratis).

Nicholas Butacu tobe Are 7 ani si studiaza tobele la RockSchool de doi ani. 

David Iosef chitara,  este fratele mai mare al lui Dragos, are 9 ani si studiaza chitara, cu Neureaux. 

Luca Cioca bass Are 9 ani si studiaza bass-ul cu Alexei Nichiforov, zis si Sasesutepatru (Negative Core Project, H8, Tessa). Are un frate mai mare, Matei (13 ani), care studiaza chitara cu Neureaux. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu