marți, 26 mai 2015

Povestea boabelor de grau devenite painica

Atelier de povesti senzoriale si mestesuguri pentru copii si parinti
Brutarim si povestim cu grupa de 2-4 ani
sambata 30 mai, ora 11.00 la Lumea lui MOMO
cu Andreea Stefan

Nu se stie cum, dar un bob mic si marunt de grau, se hotara sa plece intr-o buna zi, in cautarea celor 23 de frati ai sai, pierduti pe undeva, la inceput de lunii iulie; atunci cand amiaza-i precum cuptorul incins. Fusesera cu totii o familie mare, cu radacinile bine adanc infipte in pamant, iubiti de soare si hraniti cu multa iubire de mama natura. Acum era singur si trist. S-a oprit la prima boaba de roua, prima raza de soare, primul vanticel de dimineata, prima buburuza iesita din iarba, primul pas intalnit in cale..pana cand i-a aparut in fata o paine maaare si rotunda, bine coapta si mandra precum o floare de munte. Parca, parca o cunostea de undeva, si ostenit de drum se aseza timid langa ea si incepu sa-i depene povestea lui...


..asa incepe povestea noastra de sambata dimineata, iar continuarea o vom crea impreuna cu Andreea, cum se transforma bobul de grau din pamant, in painica pe care o mancam in fiecare zi. 

Ne vom scufunda mainile in boabele de grau din lada senzoriala,  vom strecura printre degete, le vom trece prin palnii,  ca mai apoi sa ne modelam fiecare painica, pe care o vom coace si imparti in familie.

Incepem la 11.00 trecute fix, si avem o ora la dispozitie, la pachet cu cele 8 locuri disponibile. Participarea se face doar pe baza de rezervare prealabila la lumealuimomo@gmail.com.  Atelierul costa 50 lei/copil iar parintii nu platesc.

PS. Adresa noastra este: Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Et. 1, Sector 1 Bucuresti, tel: 0723.565.113



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu