luni, 19 octombrie 2015

Atelier de joaca senzoriala, imaginatie si conectare pentru copii de 2-3 ani si parinti


Traista cu povesti - sporul casei sau povestea semintelor
Sambata 24 octombrie, ora 11.00
la Lumea lui MOMO


Cum ar fi, sa ne afundam mainile in linte rosie sau verde, in orez colorat in verde sau albastru, in boabe de porumb, seminte de mei, mac sau de in? sa le simtim texturile, si formele...si sa ne jucam cu ele lasandu-le sa ne alunece printre degete!

Si apoi, dupa ce le-am ascultam povestea, despre cum au ajuns ele pe masa noastra de explorare, va invitam sa le turnam straturi-straturi in sticlute, pe care sa le purtam pana acasa pe raftul cu bunatati de toamna!


De ce sa participi ca parinte, alaturi de copilul tau?
  • ai o legatura foarte stransa cu copilul tau, bazata pe incredere si cunoastere 
  • ai o  mai buna interactiune fizica si emotionala 
  • redescoperi copilul din tine
  • zambesti mai des si scapi de stres 
  • iti stimuleaza creativitatea de a inventa jocuri si povesti 
  • ai acces la o comunitate de parinti cu aceleasi preocupari
"Traista cu povesti" este o intalnire saptamanala intre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. Asa, noi vom crea povestea, iar voi veti aduce imaginatia si pofta de joaca. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti, iar participarea se face doar pe baza unei rezervari la lumealuimomo@gmail.com. Detalii se pot obtine la 0723.565.113

Cost atelier 50 lei/copil (toate materialele incluse : recipient de sticla, seminte si graunte, palnie etc). Adultul nu plateste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu