vineri, 9 octombrie 2015

Premiera!! Povestea Elefantelului Curios - spectacol de teatru de umbre si muzica live pentru copii

Duminica 25 octombrie, ora 11.00 
Clubul Taranului 


un spectacol cu multa magie si fantezie, muzica si sunete live, recomandat copiilor de la 2 la 6 ani


Intr-o vreme demult uitata, un elefantel cu nasul scurt, extrem de politicos si curios, ii pune pe jar pe toti adultii respectabili din jungla africana. Intrebarile sale, firesti pentru varsta sa, nu primesc niciodata raspunsul asteptat. 

 "Ce mananca crocodilul la micul dejun?" va fi motivul pentru care elefantelul va hotari sa plece in lumea larga sa-si caute singur raspunsul. Cu un bagaj generos format din banane, pepeni si extrem de mult curaj, voiosie si curiozitate, micul elefant va avea parte de cele mai nastrusnice aventuri care ii vor schimba pentru totdeauna viata. ' 

Cum? Prin sunete si umbre purcedem impreuna cu elefantul copil prin lumea misterioasa a junglei africane. Instrumentele etnice prezente (xilofon, udu, ocean drum, sansula, glockenspiel, bratara din unghii de capra etc.) ne vor purta pe aripile sunetelor lor in desisurile lumii imaginate de Kipling. 

adaptare dupa "The elephant child" de Rudyard Kipling 
cu Ruxandra Coman, voce si umbre si Loredana Mitrut, muzica live 

Durata: 30-35 minute

Pret bilet 20 lei/bilet, Gratuit pentru copiii sub 3 ani, ce sunt tinuti in brate de parinti. Biletele s-au pus in vanzare in reteaua www.iabilet.ro. Rezervari la lumealuimomo@gmail.com, telefon 0723.565.113

Spectacolul are loc la Clubul Taranului, Intrarea Monetariei nr 3 (in curtea Muzeului Taranului Roman, unde au loc targurile cu produse traditionale)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu