luni, 5 octombrie 2015

Tabara de toamna pentru copii: Drumetie, escalada, joaca si prietenie, 1-6 noiembrie 2015

Anul trecut va invitam in vacanta de toamna a scolarilor, sa lasati copiii pe mana noastra pentru a le transforma timpul liber intr-o experienta pe care sa o poarte cu ei tot anul.  Si se pare ca asa s-a intamplat, caci in ultima zi a taberei deja aveam 4 copii inrolati pentru urmatorul sezon. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.781241291947536.1073741863.204600516278286&type=3

Asa ca, tabara numita de copii, ""Radu Cabana Rock", revine intr-o noua formula de joaca, in care ne propunem sa:

Exploram muntele şi natura, facem drumetii, ne facem prieteni, ne căţărăm, ne dăm cu tiroliana, ne construim case si adaposturi din crengi si frunze, gatim si ne umplem din cap pana in picioare de faina, ne concepem propriile petreceri, experimentam olaritul alaturi de un artist ceramic şi ne jucam cât tine ziua de mare în aerul proaspăt de munte sau la gura sobei, acolo unde vreascurile născocesc cele mai fantastice poveşti.

Ne instalam tabara la Cabana Frasin http://www.cabanafrasin.ro (3 stele) cu 26 de locuri de cazare, dotate toate cu băi proprii, un salon pentru luat masa și zăcut, cu ieșire într-o terasă acoperită, foișor de iarnă încălzit la sobă, grupuri sanitare, bucătărie utilată complet, leagăn si o curte mare tocmai buna de alergat. Aflată la poalele munţilor, înconjurată de pădure, cabana este un loc cald şi curat cu o mare abundenta a detaliului, iar oamenii locului se străduiesc să păstreze bunul gust şi confortul.  Gazdele sunt calde şi ospitaliere şi se pregătesc cu mare bucurie să ne întâmpine.

În plus beneficiem de un mini-parc de aventură cu 2 tiroliene şi panou de cățărare, loc pentru foc de tabără, pârau în fața cabanei, poteci amenajate prin pădurea de conifere și mesteceni, un cățel pe post de ghid (Bobiță) și două pisici (Nutica și Neghiniță) fără niciun post.

Ce include tabăra?
- 5 nopţi de cazare, în camere 3 paturi, baie în cameră 
- 3 mese sanatoase pe zi 
- 2 gustări, fructe, apa
- 4 traineri/parteneri de joaca/crafts si dezvoltare personala
- Drumeţii pe munte insotite de Radu,  ghid montan si prietenul copiilor
- Lectii de căţărare la panou cu asigurare şi tiroliana
- Ateliere de modelat in lut, de postavit lemne si gatit
- Petrecere de final
- Jocuri in are liber/ adaposturi/colibe
- Jocuri de cabana
- Foc de tabără

Ce nu include?
- Transport (acesta se organizează la cerere în funcţie de numărul de copii care îl solicită)

Ce nu avem şi nici nu vrem?
- Tv, tableta, telefon, ipad etc

Cine poate veni în tabără?
- Copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani

Care este numărul maxim de copii?
15

De ce să mergi în tabăra toamna la munte?

- Te deconectăm de la ritmul de şcoală şi te conectăm la unul de vacanţă
- Pentru că este cel mai potrivit spaţiu pentru joacă, recreere, mişcare şi noi prieteni
- Îţi odihneşti ochii pentru noile serii de desene, jocuri pe tableta, internet, facebook sau alte provocări internautice: -) care te aşteaptă la întoarcerea acasă
- Este cel mai colorat anotimp, aşa că inspiraţia este la ea acasă
- Înveţi lucruri despre tine, şi ţi le reaminteşti pe cele uitate deja
- Experimentezi cum să faci lucruri de unul singur departe de părinţi tăi
- Iti faci prieteni !
- Inveti cum sa-ti comunici nevoile si sa le respecti pe ale celorlalti
- Îţi accesezi limitele şi înţelegi că toţi le avem
- Descoperi în câte feluri te poţi juca cu rămurele uscate, crenguţe de măceşe sau ghinde roşcovane, dar şi cu lut şi lâna naturală
- Inveti cum sa te orientezi pe munte, si de ce e important sa urmaresti semnele
- Afli care este povestea magică a hibernarii şi unde călătoresc animalele odată cu venirea anotimpului rece
- Meştereşti alături de noii tăi prieteni adaposturi in natura 
- Participi la atelierele de cocărit şi vei înţelege de ce miroase atât de bine în toată casă atunci când mama e la bucătărie
- Iţi explorezi imaginaţia şi creativitatea
- Participi la cea mai originala petrecere Rock, unde fantezia este parola de participare
- Pe scurt TE JOCI! 

Cât costă?
1099 lei/copil cu tot ce am povestit mai sus incluse 
transport optional: 100 lei/copil (microbuz specializat in transport copii 8/20 locuri)
10% reducere pentru frati
5 % reducere pentru copiii care au participat si anul trecut

Unde se fac înscrierile?

La lumealuimomo@gmail.com, ţel: 0723.565.113

Impresii de anul trecut:


"Mi-a placut totul, si ce nu mi-a placut a fost faptul ca s-a terminat tabara si ca m-am despartit de 'Radu Cabana Rock'. Si imi doresc sa vin in tabara din vara. Mi-a placut petrecerea in pijamale, sa ma catar, petrecerea lampioanelor si drumetiile si ca m-am jucat in poiana si am facut cele doua case pe care le-am unit - impreuna cu Ioana, cu mama Ioanei, cu Ilinca si cu Toma... si cu toti ceilalti copii. Zoran, sper sa te faci bine cat mai repede, tu si Toma ati fost gasca mea cea mai tare. Calin si Darie, ati fost fratiorii mei mai mici. 'Radu Cabana Rock' a fost cel mai tare 'Radu Cabana Rock' din lume... Mira, Oana, Andreea ati fost niste super, super, super-extra-super mamici." (Calin, 8 ani)


"Pentru Eva aceasta tabara a fost intocmai cum speram sa fie - un prilej de a se simti independenta, inconjurata de copii, de natura. Multumim foarte mult ca ati primit-o asa, "cu mama", si multumesc pentru ocazia pe care am avut-o si eu sa traiesc o experienta noua atat de bogata. Eva spune ca in tabara i-a placut "totul". A fost incantata sa stea in camera cu Ana, sa asculte povestile, sa mearga cu Radu si copiii in drumetii, sa descopere... bancurile cu bula si baba sportiva.. :)... I-au placut si casa din poiana si petrecerea in pijamale, si faptul ca "m-a asistat" la atelierul de cusut. Intorsi acasa in prima seara era distrusa din cauza ca s-a terminat tabara, a adormit cu lampionul aprins langa pat si cativa piticuti de incurajare. Mai avem pe un scaun o colectie mare de pietre, lemnisoare cu marcaje turistice desenate in creion, coaja de copac. Vrea sa mai mergem si in tabere Momo, si la cabana Frasin." (Oana, mamica Evei, 7 ani)


"Hei, Lui Toma nu-i mai tace gura:))) si cred ca stiti ce inseamna asta:)))). I-a placut foarte mult totul, vrea si cu familia:) cu bicicletele in urmatoarea tabara. Ma bucur tare ca Toma a vrut sa va insoteasca in tabara, in care povestea s-a impletit cu natura, cu mancarea buna, distractia, ateliere de tot felul, catarari si drumetii ca la carte, felicitari"" (Oana, mama lui Toma, 7 ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu