miercuri, 25 noiembrie 2015

Sarbatorind Sf Andrei: punem grau la incoltit si confectionam ingerasi din lana toarsa

Atelier de creativitate pentru copii de 4-10 ani
cu Oana Bernecher
Sambata 28 noiembrie, ora 11.30



Sa pui grau la incoltit de Sf Andrei si sa vezi cum creste pana de Anul Nou, este cea mai veche traditie de pe la noi - la concurenta cu mancatul de usturoi :-) in plus aduce multa bucurie copiilor.  Si le dezvolta grija si atentia fata de viata, firele de grau avand nevoie sa fie udate zilnic, pentru a creste mari si sanatoase.

Asa ca va invitam in prag de Mare Sarbatoare, Andrei, Andree sau macar rude cu ele :-), sa veniti cu cate o strachina la subtioara, in care sa plantam boabele de grau, puse la inmuiat decuseara 

De indata ce strachinile sunt gata, dupa un chiuit doua de bucurie, chemam linistea in sufletele noastre. Din fire toarse de lana, vom crea cu mainile noastre, un ingeras care sa va poarte lumina, bucuria si pacea acum in prag de sarbatori. 

Oana va asteapta in casuta lui MOMO,  cu ceai cald si biscuiti cu scortisoara, dar mai ales cu multa iubire, drag de voi si pofta de joaca.

Avem 10 locuri disponibile si ne bucuram daca parintii isi vor dori sa ni se alature, spre bucuria tuturor. Costul atelierului este de 50 lei si este valabil doar pentru copil. Cei care poarta numele de Andrei sau Andreea au un cadou de 10% reducere.

Inscrierea se face doar pe email: lumealuimomo@gmail.com, si va raspundem cu drag intrebarilor voastre la 0723.565.113.

Ne vedem sambata dimineata, pe str Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Et 1, interfon 4321#.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu