luni, 18 ianuarie 2016

Bebelușii descoperă lumea (copii intre 1,6 luni si 2 ani)

Atelier de joacă senzorială pentru copii intre 1,6 luni si 2 ani
Tema întălnirii : arome și texturi - modelaj cu plastilina home made 
Sămbătă 23 ianuarie, ora 11.00, cu Adina Cosac
instructor Lumea lui MOMO in educație timpurie

Stiați că abia dupa primele șase luni,  după ce a stat tot timpul in contact cu mama sa, bebelușul este pregătit sa se deschidă către lume? Și felul in care el o descoperă si ințelege viața, este cu ajutorul celor 5 simturi: mirosul, vazul, auzul, gustul si pipaitul. Iar toate aceste experiențe pe care i le oferim sunt definitorii pentru dezvoltarea lui. 

Incepănd cu 16 ianuarie 2016, la cererea multor parinți  am deschis o noua serie de atelierelor senzoriale și in weekend, unde te asteptam dragă mamică sau tătic să participi alături de copilul tău.

Sâmbata aceasta vom experimenta alaturi de copii modelajul cu un aluat  aromat cu scorțisoară naturala. Toate materialele pe care le folosim la acest atelier, sunt alese special pentru a satisface cele nevoile copiilor la această vîrstă, sunt NON-TOXICE și chiar comestibile.

Acasa la MOMO, intr-o atmosferă caldă si prietenoasă, vom interactiona alaturi de 7 mamici si copilașii lor, iar participarea se face doar pe baza de inscriere prealabilă.

Costul unei sedințe este 60 lei/mamică + copil.
Inscrierile sunt nominale si se fac doar la email lumealuimomo@gmail.com, precizănd vărsta copilului. Detalii la telefon 0723.565.113

Anularile se fac in scris sau telefonic cu minim 24 de ore inainte de atelier. 

Adresa noastră este Str. Grigore Cobălcescu nr. 51, Sector 1, et 1, 4321# cod acces poarta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu