luni, 22 februarie 2016

Domnișoara Poimăne și Joaca de-a Timpul

spectacol de teatru muzical pentru întreaga familie
doua reprezentații de la ora 11.00 si 12.30
recomandat copiilor cu varste intre 3-10 ani

Vă invităm un spectacol de teatru muzical, hazliu, creativ după cea mai îndrăgită poveste pentru copii, spectacol de teatru, "Domnişoara Poimâine şi Joacă de-a Timpul", o adaptare după cartea cu acelaşi nume a scriitoarei Adina Rosetti, cu ilustraţie de Cristiana Radu, publicată la editura Curtea Veche Publishing. p

Este un spectacol pentru toți copiii care îşi pun întrebări despre timp, pentru cei care vor neapărat să afle „de ce azi e azi şi cum se transformă în mâine“, dacă „a trecut ieri sau urmează să vină“ sau „ce-i aia poimâine şi de ce nu vine mai repede“.

Domnul Azi şi bătrână doamna Ieri, domnişoară Poimâine, Clară, Mama, vrăjitoarea Niciodată îşi dau întâlnire într-o poveste amuzantă, în care timpul începe să curgă mai repede că de obicei, aşa cum fantazează toţi copiii când sunt mici şi nerăbdători să crească mai repede.

Cu o durata de 45 de minute, spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 9 ani, şi are loc la Clubul La Scena, Str. Calarasilor nr. 55 (in intersectie Calea Calarasi cu Bd. Corneliu Coposu, Zona Unirii)

Spectacolul este o noua producţie Lumea lui MOMO şi a fratelui sau mai mic, Momolino - Teatru şi poveşti pentru copii, în dramatizarea şi regia Antoanetei Zaharia.

Din distribuţie fac parte: Antoaneta Zaharia, Ioana Flora, Mihaela Velicu şi Ruxandra Coman, actriţe talentate şi mult îndrăgite de copii, şi pe care le-aţi mai văzut în spectacolele noastre "Ziua în care a fugit somnul", "Nica şi Poveştile sale" sau Aventurile lui Hermann.

Muzică acestui spectacol este 100% originală, creată special pentru fiecare personaj al poveştii, a fost compusă şi orchestrată Nina Neagu (artist şi profesor de muzică la RockSchool RO), iar decorurile şi costumele poartă semnătura Doinei Pop.

Preţ bilet: 25 lei/persoană

Pentru a evita aglomerarea, accesul la acest eveniment se face doar pe baza de bilet, cumpărat în avans de la https://www.iabilet.ro/bilete-domnisoara-poimaine-si-joaca-de-a-timpul-la-lumea-lui-momo-23789/

Biletele se pot achiziţiona şi înainte de spectacol, însă doar în limita locurilor disponibile pe scaune.. La acest spectacol nu este permis sa se stea in picioare. Detalii la telefon: 0723.565.113

TESTIMONIALE DE LA PARINTI

"Domnisoara Poimaine si joaca de-a Timpul" îi face pe copii să înţeleagă mai bine curgerea orelor, a zilelor sau a anotimpurilor, sau poate nu. Sunt însă sigur că pe mine "Domnişoara Poimâine" m-a făcut să dau ceasul înapoi cîteva decade, să dau din cap în lateral pe ritmul muzicii şi să rîd de-a dreptul către scenă, cam patruzeci de minute, iar pe fetiţa mea de aproape cinci ani a făcut-o să mă pună să îi recitesc cartea şi să mai vrea exact la aceeaşi piesă de teatru şi a treia oară. (Corneliu, tatic,42. ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu