marți, 2 februarie 2016

Facem păinici cu cei mai mici!


Atelier de brutărit pentru copii de 2-3 ani și părinți
6 februarie 2016, ora 10.00 si 11.30
cu Andreea Stefan, instructor de educație timpurie


Parinti & copii se cocăresc și veselesc

Păine facută în casă, framântată cu senin in gănd, din făinuri sănătoase cu apa neîncepută, in covata de lemn pricepută, stropită cu ulei de masline, inmiresmată cu busuioc din grădină sau doar aromată cu sare grunjoasa culeasa din mare sau rosii uscate la soare... nu-i așa că ne fură gândul la bunica??

Sămbata aceasta facem paine grâu integral! Hai să modelam impreună, să ne umplem de făina din cap pana in picioare, să radem cu gura pana la soare, sa ne modelăm fiecare turtița și să-i punem ochi și gura si apoi sa ședem sa ne infruptăm din minunile ieșite din cuptor și măinile noastre. Haideți să descoperim rețeta unei sâmbete impreună, simplă dar fericită! 

Înscrieri la lumealuimomo@gmail.com, detalii la 0723.565113.  
Costuri participare: 50 lei copi + adult, 

Atelierul este organizat in două sesiuni de la ora 10.00 si 11.30. Vă rugăm sa ne menționați in emailul de inscriere, pentru ce ora optați. Vă reamintim că locul odata confirmat, poate fi anulat doar la cererea scrisă a dumneavoastra, pana cel tărziu vineri, ora 17.00.  Atât noi, cât și copiii care așteaptă să se elibereze un loc și pentru ei, ramânem recunoscători gestului dumneavoastră de politețe.

Intălnirea are loc la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1, Bucuresti, et. 1, interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu