vineri, 11 martie 2016

Atelier de astronomie creativă pentru copii de la 6 la 10 ani

TEMA SĂPTĂMÂNII PLANETA PĂMÂNT
cu Ana Maistru- instructor in educatia creativa
din 26 martie ora 11.00
la Lumea lui MOMO

Dacă ai implinit deja 6 ani și te îndrepți către 7, 9 sau 10 ani, află că pregătim pentru tine un loc cu totul special, în care vom îmbina minunat asimilarea de noi informații din astronomie cu distracția. Că e weekend, așa-i?

Îți propunem un atelier interactiv, în care vei fi absorbit în crearea unor proiecte "make & take" pe care le vei putea lua acasă la finalul fiecărei intalnirii.

Ce vei afla?
Ce înseamnă o constelatie: cine, când și cum a stabilit aceste importante repere pe harta cerului, despre cum se misca corpurile ceresti, te familiarizam cu noțiuni fundamentale despre Planeta Albastră, despre astrii luminoși și misterele Universului mut.

Cum facem?
Pornim de la discuții și fapte, continuăm cu experimente amuzante, jocuri, iti arătăm filmulețe si fotografii speciale facem activități de hobby & art.

Prima noastră intâlnire este despre Sistemul nostru solar sau Caruselul planetelor. Este un atelier de asamblaj și tehnici mixte, în care vom cunoaște și apoi vom crea fiecare planetă.

Următoarele intâlniri tematice se vor desfasura astfel:

2 aprilie ora 11.00 - Stele și Galaxii
9 aprilie ora 11.00 - Evenimente astrale

Participarea la acest atelier se face doar pe baza de inscriere prealabilă la lumealuimomo@gmail.com, in limita locurilor disponibile si achitarea in avans a taxei de participare. Vă rugăm să ne solicitati formularul de inscriere.

Costuri: avem 2 variante din care puteți alege ce vi se potrivește
  • plata la sedinta, 60 lei/copil
  • 2 sau 3 sedinte, 55 lei/sedintă 
Durată atelier 1 oră și jumătate

Atelierul are loc la sediul Lumea lui Momo din str. Grigore Cobalcescu nr. 51, et 1, sc. 1, Sector 1, Bucuresti, interfon 4321#.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu