miercuri, 25 mai 2016

Povestea unei seminte de mac

Atelier de creativitate, bucurie si joaca senzoriala pentru copii si parinti
Sambata 28 mai, 2016
de la ora 10.00 pentru grupa de 2-3 ani
de la ora 11.30 pentru grupa de 3-4 ani


Voua va plac macii? Aflati ca si noua! Din mai si pana in iunie, pe unde vezi cu ochii, pe drumul catre mare sau pana la casuta din afara orasului, palcurile de maci coloreaza verdele lanurilor de grau sau orz. Voi stiati ca i se mai spune si Somnisor? 

Dar de ce de macul are petale rosii si sunt subtiri precum matasea? Si cate seminte are o floare de mac? Si ce facem cu semintele dupa ce floarea se scutura? Unde se duc ele? Si mai ales de unde vin? Cate intrebari, atatea povesti, asa ca sambata dimineata, luati-va copiii de mana si veniti la atelierul nostru, unde vom invata impreuna despre maci si alaturi de Adina vom mesteri cel mai original buchet de maci.

Vom gusta semintele de mac si vom explora o noua joaca senzoriala.

Atelierul este dedicat copiilor cu varste intre 2-3 ani, dar si celor de la 3 la 4 ani. Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la o activitate menita sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor. 

Detalii organizatorice
Durata atelier: 60 minute
Locuri disponibile: 8
Ora 10.00 , grupa de 2-3 ani, ora 11.30, grupa de 3-4 ani
Cost atelier: 50 lei/copil (gratuitate parinte/bunic).

Inscriere: doar prin e-mail la lumealuimomo@gmail.com, mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte. Va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu