luni, 10 octombrie 2016

Conectare prin joacă: animăluțe modelate din castane și ghinde

Conectare, joacă si bucurie pentru intreaga copilărie!
Grupa de varstă 2,5-4 ani și infinită pentru părinti
avem 2 sesiuni de la 10.00 si 11.30.

Continuam joaca inceputa sambata trecuta, si dam iama in cosurile pline cu ghinde și castane adunate de prin parcuri. Ele sunt bunătatile noastre de toamnă, iar cu ajutorul plastilinei, vom modela și crea figurine pe care le transforma in arici sau melci cotobelci. Am cules cateva frunze, si chiar si niste crengute uscate am pus in coșul darniciei!

De ce să participi ca părinte, alături de copilul tău?
- ai o legatură foarte stransă cu copilul tău, bazată pe incredere și cunoastere
- ai o mai bună interactiune fizica si emoțională
- redescoperi copilul din tine
- zămbesti mai des si scapi de stres
- iti stimuleaza creativitatea de a inventa jocuri si povesti
- ai acces la o comunitate de parinti cu aceleasi preocupări

"Conectare prin joacă" este o intalnire de weekend dintre copii si parinti, in care lumea devine culoare, forma prinde viata, materialele incep sa vorbeasca si sa se miste in manutele voastre. MOMO va crea povestea, va initia joaca iar voi veti aduce imaginatia si entuziasmul. Ne vom intalni in fiecare sambata din saptamana, de fiecare data cu o alta tema de lucrat si o noua poveste.

Grupul nostru de lucru este format din maxim 8 copii si 8 parinti, iar participarea se face doar pe baza unei rezervari la lumealuimomo@gmail.com. Detalii se pot obtine la 0723.565.113

Atelierul se adresează familiilor care au copii de 2,5 si 4 ani, iar activitatile urmaresc devoltarea competentelor pe aceasta grupa de varstă. Părinti sunt invitați să participe, pentru a se conecta la copilul lor prin joc si joacă, imaginație și creativitate.

Participarea la atelierele Lumea lui MOMO, se face doar pe baza de înscriere prealabilă în limita locurilor disponibile, la email lumealuimomo@gmail.com, menționand numele și vărsta copilului, telefonul de contact. Inscrierea devine valabilă, dupa primirea emailului de confirmare din partea noastra. Taxa se achita cash la intrarea în atelier.

IMPORTANT!!! Daca aflați că nu mai puteți veni, un simplu telefon, sms sau email, chiar in dimineața zilei de sămbătă cel mai târziu la ora 8.00, va ajuta un alt copil să se bucure de acest atelier, iar noi ne vom simți respectați și valorizați.

Sambata 15 octombrie, 2016, ora 10.00 si ora 11.30
Durata sesiunii, 60 minute
Inscrierile incep cu ora 10.00 si se confirma in ordinea primirii solicitarilor pe email.

Lumea lui MOMO, Str. Ipotesti nr. 23, Sector 4

Cost atelier: 50 lei/copil (parintele nu plateste)
Avem zambete din belsug si mare pofta de joaca
*Inscrierea se face pana pe 14 octombrie in limita celor 8 locuri disponibile pe fiecare sesiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu