marți, 9 iulie 2013

Ultima saptamana a Scolii de Vara Lumea lui MOMO - Designer de Vacanta

Ateliere de creativitate si joaca, arts & crafts, pictura, modelaj, colaj, creatie vestimentara, decoratiuni interioare pentru copii de la 4 la 8 ani


Lumea lui Momo e un spațiu al răgazului, al veseliei si imaginatiei fara de sfarsit. Și unul în care lucrurile sunt un pic altfel decât te-ai obișnuit. Așa că aici până și școala începe de fapt... în vacanță. Pentru că școala de vară e o altfel de școală. E una în care copilul tau învata cum să se bucure cu adevărat, cu sens, cu miez și cu activități suculente ca fructele bine pârguite, de timpul sau liber. 



In ultima saptamana a scolii de vara vom explora universul magic al creativitatii fara de sfarsit si vom fi pe rand cei mai veseli si liberi designeri. Vom face pictura pe ceramica, creatie vestimentara, vom proiecta case si mobilier, vom picta pietre, ne vom face accesorii de purtat in par, modelam in lut si cutii de lemn (scrapbooking) si la final ne vom crea propriul album foto in care vom adauga fotografiile creatiilor noastre timp de o saptamana.

Perioada de desfasurare: 15-19 iulie
Program zilnic 9.30-13.00 
Coordonare ateliere: (Andreea Stefan, Valentina Popescu)
Fructe si apa din partea casei, 
Iesiri zilnice in Parcul Cismigiu (1,5 ore/ zi) 
Costuri: 250 lei /saptamana (20 de ore) 10% reducere pentru frati. 

Copilul tău prinde aripi de vacanță în casa colorată și prietenoasă a Lumii lui Momo! 

Inscrie-te acum la lumealuimomo@gmail.com, 
tel: 0723.565.113. Locuri limitate!
Lumealuimomo.blogspot.ro, www.facebook.com/lumealuimomo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu